Growatt inverterek

Könnyen, gyorsan telepíthető, rendkívül kis méretű és súlyú termékek, az enHome kínálatában egyedülállóan 10 év garanciával. Lakossági ügyfelek számára 3 sorozat érhető el: Growatt 750-3000 S 1 fázisú, 1 munkapontos inverterek / Growatt 2500-5500 MTL-S 1 fázisú, 2 munkapontos inverterek / Growatt 3000-11000 TL3-S 3 fázisú, 2 munkapontos inverterek.

Fronius inverterek

A Fronius SnapINverterek generációjára jellemző az egységes, intelligens kivitel és a maximális rugalmasság. Telepítőként, felhasználóként biztosan élvezni fogja az egyszerű telepítés és üzembe helyezés előnyeit, valamint a gyors és egyszerű szervizelést. Mivel a szabványosított termékcsalád 3 és 27 kW közötti kivitelben kapható, a SnapINverterek ideális választást jelentenek függetlenül a rendszer méretétől, legyen szó akár családi házról, akár nagyszabású projektekről.

Solar Edge inverterek

A SolarEdge inverter egy merőben új napelemes megoldás. A hagyományos inverterekhez képest nem az inverterben történik a napelemes rendszer megfelelő munkapontjának keresése, hanem az optimalizálókban, melyek minden egyes napelemhez külön-külön csatlakoztatva vannak. Ez a technológia megoldást nyújt a felmerülő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, több tájolásról vagy különböző modulok használatáról. A monitoring rendszer segítségével folyamatosan nyomon követheti a napelemes rendszerének termelését, valamint az egyes napelem modulok termelését is.