Termékeink

Termékeinkről

Otthona energetikai korszerűsítésére, rezsiköltségeinek csökkentésére számos megoldás kínálkozik. Egyes esetekben új berendezések beépítése, míg máskor a meglévő rendszerek és szerkezetek cseréje, felújítása hozhatja a legjobb eredményt. Napelemes, napkollektoros rendszerrel például háztartása áram-, vagy melegvíz-ellátását biztosíthatja, a régi kazán vagy nyílászárók cseréjével, valamint hőszigeteléssel pedig fűtési kiadásait csökkentheti.

Az energiahatékonysági beruházásoknak ezenfelül kedvező környezeti hatásaik is vannak. Alacsonyabb fogyasztás mellett ugyanis kevesebb hagyományos energiahordozóra van szükség, így csökken a levegőbe jutó káros anyagok mennyisége. A megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések (pl. hőszivattyú) révén akár teljes mértékben kiválthatók a fosszilis tüzelőanyagok.

Arra törekszünk, hogy Ön minden esetben megtalálja az igényeinek megfelelő megoldást. Ennek megfelelően kínálatunk nem egyszerűen termékeket, hanem komplex, személyre szabható megoldásokat tartalmaz. A kivitelezést minden esetben az ingatlan egyedi adottságainak kiértékelését követően, rövid határidővel, profi szakemberekkel végezzük, a készülékekre hosszú távú garanciát nyújtunk.

Az általunk forgalmazott berendezések nagy múltú európai gyártók termékei, amelyek hosszú távon, üzembiztosan szolgálják az Ön kényelmét és otthona megbízható energiaellátását.

ajanlatkeres_g.png