Partnereink

Műszaki és pénzügyi partnereinkről

Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében számos nagynevű vállalattal léptünk partnerségre. A velük való együttműködésünk teszi lehetővé, hogy csúcstechnológiát képviselő berendezéseket, professzionális műszaki hátteret kínálhassunk Önnek egy kézből.

ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport 

Műszaki partnerünk a hazai villamosenergia-ágazatban több mint 120 éves múlttal rendelkező ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport. Széles körű tapasztalatuk és modern eszközeik garantálják a telepített berendezések hosszú távú, megbízható működését.

innogy

Az innogy SE csoport tagjaként kiemelt figyelmet fordítunk az innovatív technológiákra. Különösen fontosnak tartjuk a korszerű decentralizált energia megoldások és termékek hazai népszerűsítését.

JA Solar

A mono- és polikristályos napelemeket gyártó innovatív cég 2005-ös alakulása óta a globális napelem piac fejlesztésének kiemelt szereplője. Cégcsoportunk számára egyedileg bevizsgált, magas minőségellenőrzésen átesett napelemeket biztosítanak.

Growatt

A kiváló ár-érték arányú Growatt inverterek a napelemes rendszer által termelt villamos energia hálózati betáplálását teszik lehetővé. A folyamatos termék- és alkatrészellátás érdekében a gyártó Magyarországra telepítette szervizraktárát, ahonnan rövid időn belül képes kielégíteni a felmerülő igényeket.

SolarEdge

Prémium termékcsaládunk tagja a SolarEdge inverter és teljesítményoptimalizáló. Működése abban tér el a hagyományos társaitól, hogy segítségével a napelemes rendszer folyamatosan optimális feszültséget kap, ezáltal a rendszer teljesítménye maximalizálható.

 

ajanlatkeres_g.png