Energiamegoldásaink

Ügyfélközpontú, komplex megoldások

Egyedülálló termékpalettánkat ügyfeleink igényeihez igazodva, a teljes értékteremtési láncon átívelően alakítottuk ki. Teljes körű szolgáltatásunknak köszönhetően Ön az energiaellátásához szükséges személyre szabott rendszert kulcsrakészen, kedvező feltételek mellett veheti át.

Moduláris rendszerünk felépítése

Az épület energetikai helyzetét és lehetőségeit felmérő online vagy személyes audit eredménye alapján korszerűsítési javaslatot teszünk. A tanácsadást követően az Ön igényeinek megfelelő rendszert megtervezzük, engedélyeztetjük, kivitelezzük, illetve beüzemeljük, s mindemellett finanszírozási kérdésekben is segítséget nyújtunk. Az általunk forgalmazott minőségi termékekre minimum 5 év garanciát vállalunk, legyen szó napelemről, napkollektorról, hőszivattyúról, kondenzációs kazánról, vagy egyéb szükséges berendezésről, továbbá a rendszeres karbantartást is vállaljuk. A fentebb bemutatott, a teljes telepítési folyamatot lefedő szolgáltatásmodulok közül Ön a saját igényeinek leginkább megfelelő kombinációt állíthatja össze. A választás megkönnyítése érdekében szakértőink számos, személyre szabható egységcsomagot állítottak össze, amelyek lehetőséget adnak egészen egyedi elképzelések gyors megvalósítására is.

Energiatanácsadás

Otthona korszerűsítésének első lépcsője az aktuális helyzet felmérése. Az épület és az energetikai rendszer főbb jellemzőit, valamint a fogyasztási szokásokat  megvizsgálva valós képet kaphatunk az energiafelhasználás csökkentésének lehetőségeiről. Az energia audit kérdőívet Ön is könnyedén kitöltheti honlapunkon, ehhez új fejlesztésű szoftverünk, illetve szükség esetén telefonos támogatásunk is rendelkezésére áll. A bevitt adatok alapján szakembereink négy munkanapon belül elkészítik és elküldik a vizsgálat értékelését. Amennyiben szívesebben bízná kollégánkra az adatok összegyűjtését, személyes auditra is van lehetőség. Bárhogyan is döntsön, biztos lehet abban,  hogy az eredmények tükrében végül a legoptimálisabb javaslatcsomagot kapja kézhez.

Kulcsrakész megoldásaink

Célunk, hogy energiatudatos elképzelésének megvalósításakor Ön mentesüljön az ezzel járó nehézségek (például az engedélyeztetés, a megfelelő tervező és kivitelező, vagy éppen az elérhető finanszírozási konstrukciók megtalálása) alól, és a lehető leghamarabb, kulcsrakészen vehesse át modern berendezését. A tanácsadást követően a kiválasztott megoldások tervezését, esetleges engedélyeztetését, telepítését, beüzemelését és későbbi karbantartását is vállaljuk, Önnek csak használatba kell vennie a berendezéseket.

Pénzügyi megoldásaink

A kezdeti magas ráfordítás sokakat visszariaszt egy-egy modernebb, de csak későbbi megtakarításokkal kecsegtető technológia beépítésétől. Éppen ezért befektetéséhez most finanszírozási segítséget is nyújtunk, hozzájárulva ezzel ingatlana jövőbeni jelentős értéknövekedéséhez. Forduljon hozzánk bizalommal pénzügyi kérdésekkel is, hogy teljes körű szolgáltatásunk keretében Magyarországon elsőként, szakértő banki partnerünk révén ideális finanszírozási megoldást találhassunk az Ön számára. Az általunk kínált zöld hiteltermékek kedvező kamatozású, kiszámítható és biztonságos lehetőséget nyújtanak álmai megvalósításához.