Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport üzletágaként az ország teljes területén kínál megújuló energiaforrásokra alapozott energetikai megoldásokat. Elsődleges célunk a helyben történő, úgynevezett decentralizált energiatermelés hazai elterjesztése, tevékenységünk fókuszában a napelemes rendszerek értékesítése áll.

Miért érdemes napelemes rendszert választania?

  • Egy körültekintően megtervezett és megfelelően méretezett napelemes rendszer a háztartás teljes áramigényének kielégítésére alkalmas lehet, így gyakorlatilag kiválthatja áramszámláját.
  • Ön sokat tehet bolygónk jövőjéért, ráadásul jelentősen csökkentheti háztartása energiaköltségeit, kinullázhatja villamosenergia-számláját.
  • Hosszú távú beruházásként a befektetett tőke a tervezett élettartamon belül megtérül, miközben a napelemes rendszer növeli ingatlanja értékét.

Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiákra. Szakembereink folyamatosan nyomon követik a fogyasztói igények és a piac változásait, ezáltal mindig az elérhető legkorszerűbb berendezéseket és eljárásokat alkalmazhatjuk.

Úttörő szerepet kívánunk játszani a decentralizált energiatermelés és a napelemes megoldások hazai piacán. Stabil nagyvállalati hátterünk, valamint felkészült kollégáink révén minden feltétel adott ahhoz, hogy a napelemes technológiákat minél szélesebb körben elérhetővé tegyük.

Amennyiben csökkentené otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez, ránk biztosan számíthat. Amit ügyfeleinknek kínálunk: kulcsrakész napelemes megoldások, magas minőségi színvonal, gördülékeny ügyintézés és hosszú távú garancia.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!