Napelemes rendszerek az ELMŰ-ÉMÁSZ szakértelmével

A Budapesti Elektromos Művek Nyrt. (ELMŰ) és az Észak-magyarországi Áramszolgáltató Nyrt. (ÉMÁSZ) évszázados múlttal rendelkező cégek, melyek 2007 óta ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport néven Magyarország egyik legnagyobb vállalatcsoportjaként működnek.

2014-ben azzal a céllal hoztuk létre az enHome üzletágat, hogy az ország teljes területén megújuló energiaforrásokra alapozott energetikai megoldásokat kínáljunk.
Amennyiben csökkenteni szeretné otthona energiaköltségeit, vagy a tiszta energia révén szeretne hozzájárulni egy fenntartható jövő megteremtéséhez, ránk biztosan számíthat. Ügyfeleinknek kulcsrakész napelemes rendszereket kínálunk magas minőségi színvonalon, gördülékeny ügyintézéssel és hosszú távú garanciával.

Miért az ELMŰ-ÉMÁSZ?

Hosszú távon megbízható, korszerű berendezéseket és professzionális kivitelezőt keres? Személyre szabott rendszert szeretne teljes körű ügyintézéssel? Válassza kulcsrakész napelemes megoldásunkat!

  • A telepítéshez szükséges valamennyi előkészítő feladatot elvégezzük a tervezéstől a komplett kivitelezésig.
  • Ügyfeleinknek csúcstechnológiát képviselő, egyedileg bevizsgált és magas minőségellenőrzésen átesett napelem paneleket kínálunk. Hagyományos rendszereinket a kiváló ár-érték arányú Growatt inverterrel, míg okos rendszereinket SolarEdge inverterrel telepítjük.
  • Termékeinkre 10 év termékgaranciát és 25 év teljesítménygaranciát biztosítunk, hogy rendszerünk évtizedeken át megbízhatóan szolgálja az Ön kényelmét.
  • Professzionális műszaki hátterünket 125 év szakértelmével garantáljuk az Ön számára.
  • Finanszírozási kérdésekben is megoldást nyújtunk, napelemes rendszerét díj- és kamatmentes részletre, egyéb felmerülő díjtételek nélkül is megvásárolhatja. A szerződéses összeg bármikor, és bármekkora mértékben elő-, illetve vég-törleszthető.

Bemutatkozik az enHome

Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport üzletágaként az ország teljes területén kínál megújuló energiaforrásokra alapozott energetikai megoldásokat.

A társaságcsoport

Az ELMŰ Nyrt. és az ÉMÁSZ Nyrt. együtt Magyarország egyik legnagyobb áramszolgáltató vállalatcsoportja.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!