Prémium termékek

Full Black napelemes rendszer - elegáns design és megnövelt teljesítmény

A Full Black a napelemes rendszerek új generációja, fekete panelekkel és fekete tartószerkezettel, melyek eleganciát sugároznak és egységes összhatást nyújtanak. Segítségével nem csak háztartása energiaellátását fedezheti, de ingatlanjának is stílusos megjelenést kölcsönöz.

A BenQ csoport SunVivo napelemes rendszer azon kívül, hogy szemet gyönyörködtető, magas hatásfokkal is rendelkezik, a hagyományos napelem panelekhez képest kimagasló, 10% feletti többletteljesítményt nyújt, mely helytakarékos telepítést tesz lehetővé. Felületkezelésének köszönhetően rendkívül ellenálló a környezeti hatásokkal szemben, így ingatlanjának hosszú távon elegáns és hasznos kiegészítője lehet.

Kérje ajánlatunkat itt!

SolarEdge inverter és teljesítményoptimalizáló - kiegyensúlyozott rendszer, maximális teljesítmény

A napelemes rendszer központi része az inverter. A SolarEdge működése abban tér el a hagyományos társaitól, hogy az inverter a moduloktól az 1 vagy 2 panelenként elhelyezett teljesítményoptimalizálók segítségével folyamatosan optimális feszültséget kap, ezáltal képes a rendszer teljesítményét maximalizálni. Az árnyékolás miatti termeléskiesés így minimálisra csökkenthető, a telepítéshez használt tetőfelület mérete növelhető, a rendszer bármikor egyszerűen és rugalmasan bővíthető.

Az inverterek beépített távfelügyelettel rendelkeznek, így a termelés egy telefonos applikáció segítségével modulonként nyomon követhető. Esetleges meghibásodás esetén a rendszer automatikusan értesítést küld a meghibásodott egységről, megkönnyítve ezzel a hiba keresését és elhárítását. A Solar Edge inverterre 12 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Kérje ajánlatunkat itt!