Kazáncsere pályázati támogatás

Miért éri meg az enHome támogatását kérni?

A pályázat a beruházási költségek 40%-át finanszírozza, azaz a pályázati összeg optimális kihasználása 1,625 millió forintos beruházás esetén érhető el. Ez alapján a pályázat nagyságrendileg 1500 pályázat finanszírozását biztosítja. A pályázatot 2014. szeptember 22-én hirdették meg, jelenleg felkészülési fázisban van. Az elkészült pályázatokat a kihirdetéstől számított 30. naptári naptól lehet folyamatosan benyújtani. Korábbi tapasztalataink alapján hasonlóan alacsony finanszírozottság és magas érdeklődés mellett a pályázati keretösszeg a pályázat megnyitásától számított pár napon belül kimerül, így célszerű a pályázatot annak megnyitása napján (vagyis várhatóan 2014. október 22-én) azonnal benyújtani.

Az enHome kazáncsere pályázati program csomagjának megrendelésével a legjobb úton jár a sikeres pályázathoz!

A pályázatot az ÉMI Nonprofit Kft. kezeli, bővebb információt a hivatalos honlapjukon találhat.

Kinek javasoljuk a pályázást?

Kérjük a pályázat részvételi feltételeiről az alábbi linken, a pályázati honlapról letölthető „Pályázati útmutató” 4, 5, és 9. pontjaiban tájékozódjon!

Ön nagy eséllyel jogosult a pályázati indulásra, ha Ön:

Kizáró okok

A pályázati kiírásban megfogalmazott összes kizáró okról kérjük a pályázati honlapról letölthető „Pályázati útmutató” 4, 5, és 9. pontjában tájékozódjon!

Hogyan kell pályázni? (benyújtandó dokumentumok)

A benyújtandó dokumentumokkal kapcsolatban további felvilágosítást talál a pályázati honlapról letölthető „Pályázati útmutató” 12. pontjában. A pályázati kiírás részletesen felsorolja a benyújtandó dokumentumokat és azok mellékleteit:

Miben tudunk segíteni Önnek?

Amennyiben pályázni szeretne a kazáncsere programra, az enHome teljes körű támogatást nyújt Önnek! Kazáncsere pályázati csomagunk díja bruttó 88.900 Ft, amely teljes egészében elszámolható sikeres pályázat esetén! Amennyiben nem nyer támogatást a pályázaton, de önerőből is belevág a kivitelezésbe, úgy a megállapodott kivitelezési díjból jelen pályázati szolgáltatás díjának 50%-át visszatérítjük!

A csomag tartalma:

A kitöltött űrlapokat PDF formátumban töltjük fel enHome mappájába, amelyet ezt követően Önnek kell majd feltöltenie a pályázati portálra.

Fentieket csomagban, teljes körű szolgáltatásként végezzük el. Elnyert pályázat esetén a kivitelezést az enHome végzi (itt olvashat bővebben kondenzációs kazán termékünkről), a pályázathoz benyújtandó szerződés ennek megfelelően készül.

Figyelem: A pályázati anyagokat a helyszíni bejárástól számítottan 10 munkanapon belül*  vállaljuk. Részletek:

Mire kell figyeljen

A pályázatban csak 2006-ban, vagy azelőtt épült, családi vagy sorházak, illetve legfeljebb 4 lakásból álló, nem iparosított technológiával épített lakóépület részét képező önálló lakások valamely lakása pályázhat. Kérjük, a pályázati feltételekről mindenképpen tájékozódjon az ÉMI hivatalos honlapján (a pályázati honlapról letölthető „Pályázati útmutató” 4, 5, és 9. pontjában), mielőtt a termékünket megrendeli. Amennyiben a pályázati anyag elkészítése során bármikor kiderül, hogy Ön, illetve a tervezett beruházás nem felel meg a pályázati kiírásban megfogalmazott feltételeknek, úgy a termékünk árát utólag nem áll módunkban visszatéríteni.

Az általunk készített anyagunk tartalmi megfelelőségéért igen, de a benyújtott pályázatok sikerességéért nem vállalunk felelősséget.

Az Ön által elvégzendő feladatok

A pályázatokat csak az ÉMI pályázati portálján, személyesen (ügyfélkapus regisztráció után) Ön töltheti fel. Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy mindenféleképpen gondoskodjon az alábbiakról:

A következő lépések

Kérjük, tájékozódjon a pályázati feltételekről, és amennyiben azoknak megfelel, rendelje meg szolgáltatásunkat! A megrendeléshez regisztráció szükséges, így amennyiben még nem regisztrált rendszerünkben, ezt ide kattintva teheti meg.

Amennyiben nincs ügyfélkapus regisztrációja, kérjük, haladéktalanul kérjen időpontot az illetékes okmányirodában. Ügyfélkapus regisztrációja birtokában javasoljuk, kezdje meg a regisztrációját a pályázati portálon.

Amennyiben a Fűtéskorszerűsítési (Kazáncsere) Alprogram mellett Önt a Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram is érdekli, rendelje meg kombinált pályázati csomagunkat kedvezményesen, bruttó 98.450 Ft-ért.

ajanlatkeres_g.png