enHome Ajánló Program

enHome Ajánló Program

Az enHome az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport üzletága. Szolgáltatásunk fókuszában a megújuló energiaforrások hasznosítása, azon belül a kulcsrakész napelemes rendszerek kivitelezése áll. Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiákra, a legkorszerűbb berendezéseket és eljárásokat alkalmazzuk.  

Szeretne részese lenni sikereinknek?

A decentralizált energiatermelés és az energiahatékonysági megoldások hazai piacán úttörő szerepet kívánunk játszani, melyhez stabil nagyvállalati hátterünk valamint felkészült kollégáink révén minden feltétel adott.

Az enHome Ajánló Program célja, hogy az egyre növekvő ügyféligények teljes körű kiszolgálása érdekében értékesítési csatornáink bővítésével a napelemes rendszerek értékesítését előmozdítsa.

Felkeltettük érdeklődését?

Regisztráljon az enHome Ajánló Programba, ajánlja napelemes rendszereinket, és mi minden sikeres szerződéskötést bruttó 30.000 Ft jutalékkal díjazunk.

A kitöltött és aláírt regisztrációs űrlapot a partner@enhome.hu címen várják kollégáink, akik ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot a további teendőket illetően.