Telefonos audit

Telefonos audit 

Az online audit kitöltéséhez, illetve online vagy személyes audit elvégzését követően lehetősége van igénybe venni telefonos szolgáltatásunkat, amely során szakértői energetikai tanácsadást nyújtunk. Auditorunk előzetes időpontfoglalás alapján közvetlenül áll az Ön rendelkezésére. Kollégánk megválaszolja az online vagy személyes audit után még nyitott kérdéseket, és előzetes segítséget nyújt a fogyasztás-csökkentési beruházási javaslatokkal kapcsolatos döntésekben.

Kapcsolatfelvétel módja

Szakértő munkatársaink munkanapokon állnak ügyfeleink rendelkezésére, meghatározott idősávokban. Időpontfoglalásra honlapunkon van lehetőség. Az online időpontfoglalás során láthatók a szabad idősávok, amelyek lefoglalásához a korábbi regisztráció adataival be kell jelentkezni és az erre szolgáló mezőben összefoglalni a kérdéseket, illetve a hívás célját.

Annak érdekében, hogy kollégánk a korábban elvégzett audit alapján felkészülten fogadhassa hívását, az időpontot legalább egy napra előre szükséges lefoglalni. Az előre lefoglalt időpontok minden esetben előnyt élveznek, így amennyiben egy beszélgetés elhúzódik és előre egyeztetett hívás érkezik, a beszélgetés egy későbbi időpontban folytatódhat.

Díjszabás

Azon ügyfeleink számára, akik előzetesen online vagy személyes auditot végeztettek, a telefonos audit ingyenes.

ajanlatkeres_g.png