Személyes audit

A személyes audit

Mérnökeink igény esetén személyesen végzik el a szükséges energetikai vizsgálatot. Ennek során felmérik az ingatlan adottságait és a fogyasztási adatokat, majd ezek alapján részletes jelentést készítenek Önnek. Ezenfelül most hivatalos energetikai tanúsítványt adunk ajándékba!

Kollégánk előre egyeztetett időpontban végzi el a személyes auditot, amelynek keretében részletes adatokat gyűjt az épület gépészeti és villamos rendszereiről. A folyamatot nagyban megkönnyíti, ha rendelkezésre áll az ingatlan kivitelezési tervdokumentációja, ám a teljes felmérés ennek hiányában is mindössze egy-másfél órát vesz igénybe. A helyszíni vizsgálatot követően két munkanapon belül elkészítjük és elküldjük Önnek az audit eredményét.

Amennyiben az időjárási körülmények lehetővé teszik, az épület szerkezetének jellemzőit – külön díjazás ellenében – hőkamerás felvételekkel is ellenőrizzük. Ily módon bontás nélkül állapíthatjuk meg a falak, födémek fizikai tulajdonságait, valamint felfedezhetők az esetleges hőhidak is.

ajanlatkeres_g.png