Online audit

Az online audit

Otthona energetikai jellemzőinek felmérése még sohasem volt ilyen egyszerű! Saját fejlesztésű kalkulációs szoftverünk segítségével Ön otthonról, az interneten keresztül adhatja meg a szükséges adatokat. Ezek alapján mérnökeink meghatározzák a fogyasztáscsökkentés lehetséges mértékét, és írásos jelentésben foglalják össze javaslataikat.

A szoftver számos különböző adat feldolgozására és értékelésére képes. Az épület műszaki paraméterei (pl. szerkezete, alaprajza) alapján kiszámítja a fűtési és hűtési igényt, figyelembe véve az esetleges speciális igényeket is (pl. úszómedence üzemeltetése). A használatimelegvíz-, és áramfogyasztás becsléséhez szükséges többek között a háztartásban élők, illetve a főbb elektromos berendezések számának megadása.

Talán terjedelmesnek tűnhet a felmérés, de természetesen minél több részlet áll rendelkezésre, annál pontosabb eredményre vezet az online audit. A precizitás érdekében a szoftver által feldolgozott adatokat mérnökeink is ellenőrzik, és szükség esetén további kérdések révén pontosítják az információkat.

Ezt követően – négy munkanapon belül – részletes jelentést küldenek Önnek, táblázatokon és grafikonokon szemléltetve otthona energiafogyasztását. Emellett a számítások eredményeinek figyelembevételével több energiatakarékossági beruházásra is javaslatot tesznek.

ajanlatkeres_g.png

Kapcsolódó anyagok