Energiatanácsadás

Energiatanácsadás

Otthona energetikai korszerűsítésére számos lehetőség kínálkozik a hőszigeteléstől a fűtési, gépészeti rendszer átalakításán át a megújuló energiaforrásokat hasznosító berendezések telepítéséig. Az eredmény valamennyi esetben alacsonyabb energiafogyasztás és jobb komfortérzet.

A hatékonyságnövelő beruházások megvalósítása előtt fontos a lehetőségek alapos mérlegelése, hiszen ezek a megoldások akár évtizedekre meghatározhatják otthona energiaköltségeit. A megalapozott döntéshez első lépésként elengedhetetlen az épület jelenlegi állapotának felmérése, amely alapján megállapítható, hogy milyen beavatkozásokkal fokozható az ingatlan energiahatékonysága.

Honlapunkon elérhető egyedülálló kalkulációs szoftverünk segítségével egyszerűen, rövid idő alatt megtudhatja, hogy melyek az Ön számára legkedvezőbb korszerűsítési lehetőségek. Az úgynevezett online audit során megadott adatok alapján kollégáink részletes értékelést készítenek.

Amennyiben szívesebben bízná szakértőkre a felmérést, természetesen személyesen is állunk rendelkezésére. Felkészült műszaki és tanácsadó kollégáink az első lépéstől kezdve segítséget nyújtanak, továbbá a kiválasztott technológia, illetve berendezés tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését is vállaljuk.

Akár az online, akár a személyes audit mellett dönt, biztos lehet abban, hogy az adatok tükrében az Ön számára optimális javaslatot állítjuk össze.

ajanlatkeres_g.png