Karbantartás

Szolgáltatásunk

 

Annak érdekében, hogy korszerűsítési megoldásai valóban hosszú távon szolgálják kényelmét, kellő figyelmet kell fordítani azok rendszeres ellenőrzésére. Igény esetén vállaljuk az általunk telepített berendezések teljes körű karbantartását, hiba esetén lehetőség szerint azonnali javítását.

Karbantartási szolgáltatásunkat tapasztalt és megfelelő végzettségű szakemberek végzik. A rendszeres ellenőrzésekkel üzembiztos állapotban tarthatja berendezéseit, ezáltal azok évtizedeken át maximális teljesítménnyel működhetnek.

A személyes felmérés során a teljes telepített rendszert átvizsgáljuk, és a szemrevételezésen túl műszeres mérésekkel is ellenőrizzük azok megfelelő működését. A berendezéseket megtisztítjuk a szennyeződésektől, elvégezzük a berendezések hatásfok-vizsgálatát, elektromos készülékek esetén pedig az érintésvédelmi méréseket.

A berendezések karbantartására évente tanácsos sort keríteni. Szerződéskötéskor kérje plusz szolgáltatásunkat, bízza ránk a feladatot, és Önnek az esedékesség dátumával sem kell törődnie! Munkatársaink a kellő időben felkeresik, hogy a felmerülő munkálatok időpontját egyeztessék.

ajanlatkeres_g.png