Gépészeti tervezés

Gépészeti tervezés 

Az otthona számára optimális berendezés vagy technológia meghatározásához az energetikai audit eredménye nyújt segítséget. Az ezt követő lépés gépészeti termék esetén a kiválasztott megoldás tervezése. Szolgáltatásunk keretében valamennyi szükséges terv elkészítését vállaljuk, igény esetén helyszíni felméréssel és az előírt engedélyeztetés lebonyolításával együtt.

Amennyiben több, hasonló megtakarítást ígérő megoldást szeretne összehasonlítani, akkor ebben a tanulmányterv nyújt segítséget. A tanulmányterv alapján áttekinthetők az egyes alternatívák bekerülési és működési költségei, ám műszakilag nem tekinthető teljes mértékben részletezett dokumentációnak.

A kiválasztott beruházás pontos műszaki leírását a kiviteli terv tartalmazza. Ebben valamennyi berendezés gyártmányát, típusát, továbbá a felhasználandó, beépítendő anyagok pontos jellemzőit is meghatározzuk.

Az épületgépészeti tervezés sok szakágat ölel fel, amelyek lehetnek vízellátás, csatornázás, gázellátás, központi fűtés, hűtés (klimatizálás), központi szellőzés (légtechnika) vagy akár a központi porszívó.

Egyes kivitelezési tevékenységek (például a kazánok gázellátása vagy égéstermék-elvezetése) engedélyhez kötöttek. Az engedély megszerzéséhez külön engedélyezési dokumentáció benyújtása szükséges az illetékes szolgáltató részére, melyet szintén elvégzünk.

Ajánlatkéréshez kérjük, először adja meg elérhetőségeit a Megrendelés oldalon található "GÉPÉSZETI TERVEZÉS" ajánlatkérő űrlap segítségével, hogy kollégánk felvehesse Önnel a kapcsolatot. A tervezési ajánlatadáshoz szükséges információk felvétele telefonon történik.

 

ajanlatkeres_g.png