EnHome

Oldaltérkép

Termékeink
Az energetikai korszerűsítésre számos lehetőség kínálkozik a hőszigeteléstől a fűtési rendszer átalakításán át a napelemes rendszerek telepítéséig.
Napelem
A napelem a napsugárzást villamos energiává alakítja. Használatával környezetbarát módon fedezhető a háztartás áramigénye.
Prémium termékek
Full Black, Nano, SolarEdge, Karbantartás az enHome-tól
Fűtéskorszerűsítés
Hőszivattyúval kiváltható a gázfűtés, de kondenzációs kazán beépítésével is mintegy 30 százalékkal csökkenhet a gázfelhasználás.
Áraink
Aktuális akciónk keretében még olcsóbban elérhetők a napelemes rendszerek, és a finanszírozásban is segítséget nyújtunk.
Finanszírozási megoldásaink
Forduljon hozzánk pénzügyi kérdésekkel is, hogy teljes körű szolgáltatásunk keretében ideális finanszírozási megoldást találhassunk az Ön számára.
Gépészeti tervezés
Az energetikai korszerűsítési beruházások megvalósításának egyik legfontosabb eleme a tervezés.
Rólunk
Az enHome 2014 óta országos szinten kínál komplex energetikai megoldásokat. Legfőbb célja a decentralizált energiatermelés hazai elterjesztése.
Partnereink
Az enHome számos ismert gyártó és szolgáltató céggel működik együtt az ügyfelek magas színvonalú, egy kézből történő kiszolgálása érdekében.
Referenciáink
Az ügyfelek visszajelzése értékes információ az enHome számára. Több sikeres projekt bizonyítja az enHome csapatának hozzáértését.