Kérje ajánlatunkat

Online audit

Egyedülálló, újonnan fejlesztett szoftverünk segítségével mindössze 20 perc alatt megtudhatja, hogy az Ön ingatlanának műszaki paraméterei és a megadott fogyasztási adatok alapján milyen hatékonyságnövelő lehetőségek állnak rendelkezésére. Mérnökeink egy munkanapon belül elküldik Önnek a részletes értékelést.

Személyes audit

Egy épület energetikai átvilágítása komplex feladat, melyet mérnökeink igény esetén személyesen, otthonában végeznek el. Az ingatlan adottságai és a fogyasztási adatok alapján részletes energetikai jelentést készítünk Önnek. Plusz szolgáltatásként most hivatalos energetikai tanúsítványt adunk ajándékba ingatlanáról.

Hőkamerás felmérés

Hőkamerás felmérés csak személyes audittal együtt, kizárólag fűtési szezonban rendelhető meg. Előnye, hogy néhány kép készítésével a korábban felmért épületi jellemzőket alátámaszthatjuk, illetve felderíthetünk esetleges kivitelezési hibákat is.

Kulcsrakész megoldások

Amennyiben Önnek már készítettünk és küldtünk online, illetve személyes audit jelentést, adja meg adatait, és kérjen visszahívást. Szakértő kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából.

Napelem rendszer ajánlatkérés

Amennyiben napelemes rendszerre vonatkozóan szeretne ajánlatot kérni, kérjük, adja meg az ahhoz szükséges adatokat. A kitöltést követően munkatársaink rövid időn belül megküldik Önnek az előzetes árkalkulációt. Részletek

Ingyenes