Változások a felmérés és árajánlatadás folyamatában!

A rendkívüli helyzet mindannyiunktól felelősségteljes magatartást kíván. Az alábbi lépések alkalmazásával az a célunk, hogy áthidaljuk az átmeneti nehézségeket és továbbra is egyenletesen magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.

 

  1. Előzetes tájékoztató jellegű árajánlat kérésére TELEFONON keresztül felmért adatok alapján is van lehetőség. Töltse ki ONLINE a kapcsolatfelvételi űrlapot az ajánlatkérő gombra kattintva és kollégáink pár napon belül keresni fogják Önt!
  2. Kérhet előzetes, tájékoztató jellegű ajánlatot, de igény esetén INGYENES helyszíni, kizárólag KÜLTÉRI felmérést is biztosítunk. Személyes, direkt találkozásra nincs szükség – a felméréseket az utcafrontról és az udvarról készítjük (mérések, fényképek a tetőről, mérőkről, megszakítókról). A lakótérbe nem lépnek be kollégáink! Abban az esetben, ha beltéren van a mérő, megkérjük, hogy e-mailben küldjön jó minőségű fényképet a kért adatokról (ez vonatkozik az elosztó fényképére is).
  3. ELEKTRONIKUS szerződéskötési lehetőséget biztosítunk, így csupán pár dokumentum kitöltésével és azok e-mailben történő megküldésével hozzájuthat napelemes rendszeréhez!
  4. Megrendelés továbbra is CSAK dokumentált projekthez kezdeményezhető, az előzetes ajánlatot követően helyszíni felmérésre van szükség, VAGY egyeztetés alapján az is elfogadható, ha az ügyfél küldi meg a kért képeket.
  5. A felmérőlap aláírására több lehetőség van. Ez történhet a helyszínen a higiéniai előírások betartásával vagy e-mailben megküldve.

 

Egymás és magunk egészségének megóvása mellett szolgáltatásaink színvonalának megtartására is kiemelt figyelmet fordítunk. A rendkívüli helyzetben folyamatosan monitorozzuk a raktárkészleteket és beszerzési folyamatokat.

 

A stabilitás és az ellátás folyamatosságát nagyvállalati hátterünk biztosítja.

 

Részletfizetési lehetőségünkkel a jövőbeli képlékeny financiális helyzetben is tervezhető megoldást biztosítunk.

Bitmap-4

További bejegyzések

Kérje ingyenes árajánlatunkat!